Snel op weg in korte tijd

Written by Ger Apeldoorn on. Posted in Nieuws

Aan het woord ‘ontwikkeling’ of ‘programmeren’ zit een stevige associatie… Langdurig. Als bedrijven erover denken om iemand in te huren om te helpen met het schrijven van de manifests, wordt vaak gedacht dat dat lang gaat duren en dus enorm veel kost.

Puppet heeft zijn oorsprong in de Open-Source wereld, en die mentaliteit vind je ook terug bij de mensen die met Puppet werken. Er zijn wereldwijd honderden Puppet-guru’s die geheel belangeloos hun modules delen via de Puppetforge.

Door niet alles vanuit het niets te ontwikkelen, maar voort te borduren op het werk van deze mensen is het inrichten van uw Puppet omgeving in verbazend korte tijd voor elkaar.

Om de korte doorlooptijd van de projecten inzichtelijk en concreet te maken, heb ik een aantal ‘Diensten’ gedefinieerd:

Ik hoop hiermee het verkeerde beeld van een maandenlange implementatie bij te stellen.